top of page

Skreddersydd interiør ga nytt liv til familiens sommersted

Designet og laget av JH Interiør

Eierne hadde klare tanker og en felles drøm for hvordan landstedet skulle oppgraderes til en hyggelig, sosial arena for flere generasjoner. Den fantastiske beliggenheten, med vid utsikt mot himmel og blått hav, har vært inspirasjonskilden for hele interiøret, med luftige løsninger og lyse, lette farger.Nytt kjøkken med smakfulle detaljer
Landstedet er blitt utvidet, eierne har flyttet på vegger, og de fleste rommene har endret karakter. JH interiør har samlet familiens tanker og skisser og tilpasset løsningene til rommenes mål og form. Kjøkkenet er blitt større, med god benkeplass og en innredning som speiler sans for lekre detaljer. De opprinnelige takbjelkene er bygget inn, og deler av taket skråner ned mot kjøkkeninnredningen. Overskapene er nøye tilpasset taket. For å ivareta det lette utrykket, er overskap laget grunnere, og en overgang mot stue skjuler høyskapene. Skapene ned til benk har glass både i side og front og glir elegant inn i det lette, visuelle uttrykket.

Plassbygget seng og skreddersydde garderober

Også soverom og garderober er produsert etter familiens individuelle behov, med praktiske detaljer og god plass for å nyte sommerstedet. Den yngre generasjonen har fått egen avdeling i kjelleren, med tre soverom og eget bad.

En smart tv-heis i sengeenden på den plassbygde sengen er en av mange hyggelige detaljer i hovedsoverommet. Sengen rammes inn av garderobeskap med innfelte nattbord, der også lading for mobil er integrert i løsningen.

All innredning og taklistverk i familiens hyttedrøm er spesialprodusert av JH Interiør, der god design, kvalitet og nøyaktighet skaper en personlig og helhetlig ramme.

«En fin balanse mellom funksjonalitet og beviste valg av løsninger og materialer har virkelig skapt et drømmested. Landstedet er totalt modernisert, med skreddersydde løsninger for hele familiens behov.»

Manuela Simmerlund, interiørdesigner.

bottom of page