top of page

Restaurantinnredning

Alle som driver restaurant, vet at det ikke bare er maten som skal falle i smak hos kundene. Service, atmosfære, stemning og alle de små detaljene som bidrar til en fantastisk opplevelse, må også være på plass. Hvilket særpreg ønsker du å gi din restaurant?

JH Interiør og Bokhyllespesialisten har levert skreddersøm av innredning og kvalitet som imponerer, helt siden bedriften ble etablert i 1998. Visjonen var å levere spesialtilpasset interiør til kunder som ønsker å gå egne veier. Denne visjonen står sterkere i dag en noen gang tidligere. Vår erfaring er at det ikke alltid er standardløsningen som passer best.

Fra design til siste lakkstrøk
Arkitekter liker å samarbeide med JH Interiør og Bokhyllespesialisten. De sier det er fordi de får en fleksibel samarbeidspartner som vet hva som skal til for å få prosjektet godt i mål -uten forsinkelser. De krever også høy finish, skreddersøm som utnytter rommets kvaliteter og millimetertilpasning av de overraskende detaljene.

Vi produserer innredningen i våre verksteder i Lier og Valmiera i Latvia og har fagfolk til stede under hele monteringsprosessen. De slipper aldri blikket fra de viktige detaljene.  

Se mer på showrommet vårt på Lierstranda eller ta kontakt for en prat om restaurantinteriør som vil gi personlighet og en atmosfære kundene vil ønske å komme tilbake til.

bottom of page