top of page
JH og Bokhyllespesialisten kvadrat_faceb

Showroom

Kanskje handler drømmene dine om et nytt kjøkken med rom for gjestfrihet, der du kan utfolde deg med krydder og gode råvarer? Eller ønsker du å gjøre noe med den kroken som ville passet perfekt for deg og bøkene dine? Eller gi soverommet møbler for å oppbevare dine kjæreste klær og sko?
 
Noen ganger trenger drømmer og ønsker et sted å lande for å kunne bli til planer som lar seg gjennomføre. Vi har innredet våre lokaler for å kunne gi deg ideer og motivasjon til hvordan du kan skape et hjem med særpreg.
 
Her vil du finne inspirasjon til hvordan kjøkkenet kan uttrykke din egen stil, du kan trekke ut skuffene, kjenne på skapene, sitte på stolene, kjenne lukten av treverket og bli forført av duften av ferske boller og nytraktet kaffe.

Her har vi latt snekkerne våre lage bokhyller som kler veggene og innreder rommet. Finn deg en bok og kjenn på følelsen. Vi har skapt kontorinnredninger som inspirerer arbeidslysten, og garderobeløsninger for hjem med ulike behov.

Velkommen til oss på Lierstranda utenfor Drammen for å oppleve smarte og skreddersydde løsninger, duften av tre og godt håndverk - og for samtaler med våre kreative fagfolk som kan gi ideer til veien videre.

Vi  produserer, monterer og kvalitetssikrer alt hos oss slik at innredningen kommer raskt og riktig på plass hos våre kunder.

bottom of page