top of page

Entré

Inngangspartiet eller entréen er gjerne et av de mest trafikkerte rommene i huset. Om det er lagring av hengende yttertøy som jakker og kåper eller mindre klesplagg som luer og hansker ønsker man gjerne å få dette plassert og sortert på en praktisk måte. Noen har god plass og kan være mer raus med plassen, men de fleste er godt tjent med å planlegge dette rommet nøye. I en mindre leilighet kan det være nødvendig med en løsning der garderobeskapene er litt grundere, eller kanskje utnytte plassen helt opp til taket. Har man barn i familien ønsker man kanskje at yttertøy og sko også er tilgjengelighet i lav høyde. Hva med en sittebenk integrert i garderoben og et speil med matchende ramme?

Hos oss i JH Interiør og Bokhyllespesialisten får du gode råd om plasstilpasset innredning til din entré eller gangrom. I tillegg til ovennevnte praktiske behov, har våre interiørkonsulenter spisskompanse på å ivareta dine ønsker for valg av utførelse, stilart og fargevalg for å nevne noe. Her kan vi skreddersy hattehyller, kommoder og garderobeløsninger som dekker hele familiens behov og tar vare på alle de små detaljene som gjør at interiøret passer både til din og husets personlighet, uansett hvilken stil du liker.

Med høy kvalitet, skreddersøm og nøye tilpasning er innredning til entréen fra JH Interiør og Bokhyllespesialisten en investering som vil gi deg bedre plass, god oversikt og i tillegg skaper et imponerende førsteinntrykk til ditt hjem.

bottom of page