top of page

Kjøkken

Leter du etter et nytt kjøkken som har alle de ingrediensene du drømmer om og som matcher både din og boligens personlighet? Opplever du at standard kjøkkenløsninger ikke helt holder mål? Våre interiørkonsulenter har respekt for folks drømmer. Vi har gitt kvalitetsbevisste kunder som ønsker å gå sine egne veier og som verdsetter utsøkt håndverk, inspirasjon til kjøkkenløsninger helt siden vi leverte den første skreddersydde bokhyllen i 1998.

Det er mange grunner til at du bør snakke med oss i JH Interiør og Bokhyllespesialisten om du skal ha nytt kjøkken. Vi har spesialisert oss på skreddersøm, og våre interiørkonsulenter kan alt om de små, men viktige detaljene som må på plass for at både rommet og kjøkkeninnredningen skal fungere optimalt i hverdagen.

Vi skaper kjøkkenløsninger som tar hensyn til helheten og utnytter rommets muligheter. Vi hjelper deg med å planlegge både elektriske punkter og praktiske innredningsløsninger for utstyr og kjøkkenmaskiner du bruker daglig. Et besøk på showrommet vårt og en prat med våre interiørkonsulenter vil deg en helt ny dimensjon på kjøkkeninspirasjon.


Ikke minst tar vi også vare på kvaliteten! Våre dyktige snekkere bidrar med høy kompetanse og stort engasjement for å levere spesialtilpassede kjøkkeninnredninger med personlig særpreg og har et trenet blikk for de små detaljene som skiller skreddersøm fra standardløsninger.

bottom of page