top of page

Soverom

Lurer du på hvordan du skal innrede soverommet, barnerommet eller gjesterommet? Er du lei av dårlig plass, rot og uorden? Irriterer du deg over den lille biten av veggen som du ikke får brukt til noe eller er det skråtaket som skaper begrensninger for plassering av sengen eller garderobeskapet?

Det er ikke bestandig standardløsninger holder mål. Våre interiørkonsulenter har blikk for rommets kvaliteter og har oppfylt mange ulike drømmer om innredning på soverommet med innebygde senger og praktiske garderobeløsninger.

Hos JH Interiør og Bokhyllespesialisten vil du få ny inspirasjon og gode råd om plass-tilpasset innredning. Vi lager skreddersydde senger og garderobeløsninger som dekker hele familiens behov og tar vare på alle de små detaljene som gjør at interiøret passer både til din og husets personlighet, uansett hvilken stil du liker.

Med høy kvalitet, skreddersøm og nøye tilpasning er soveromsinnredning fra JH Interiør og Bokhyllespesialisten en investering som vil gi deg bedre plass, god oversikt og et lekkert rom, ja rett og slett glede, i mange år.

bottom of page