top of page

Kontorinnredning

Vakkert, tilpasset og funksjonelt interiør på arbeidsplassen kan påvirke både kulturen og arbeidsformen. Er innredning og interiør tilpasset bedriftens og de ansattes behov, vil det skape trivsel og åpne for både ny kreativitet, effektivitet og gode samarbeidsformer.
JH Interiør og Bokhyllespesialisten har levert interiør til en rekke kontorer og bedriftslokaler der høy kvalitet, god funksjon og optimal utnyttelse av plassen er helt avgjørende. Våre håndverkere og designere er ekstremt opptatt av de små detaljene som skal til for å skape en god helhet og gi det uttrykket kunden ønsker. Vi er faktisk litt stolte av å kunne si at vi har bidratt til trivsel og godt miljø på mange arbeidsplasser rundt omkring.

Interiør skaper image
Et kontor er mer enn en sitteplass og en skrivepult, og det er mange funksjoner og behov som skal dekkes på en arbeidsplass. Vi vet jo alle hvor viktig det er med et godt førsteinntrykk og hva det kan gi av muligheter. Uansett om det er en total fornyelse eller et helt spesielt møbel dere er ute etter, vil våre fagfolk levere løsninger du kan være stolt av.

Ta kontakt med oss for en prat om funksjonell og unik kontorinnredning som vil sette særpreg på lokalene og bidra til å skape en god arbeidsdag.

bottom of page