top of page

Stue

Enten du skal fornye lesestue, spisestue eller TV stue lager vi innredningen etter mål, skreddersydd til hjemmet ditt.

Vi leverte våre første bokhyller etter mål allerede i 1998. Det viste seg at stadig flere verdsatte høy kvalitet, inspirerende detaljer og utsøkt håndverk, og våre konsulenter og snekkere leverer plassbygd og skreddersydd innredning til både bedrifter og private.

Skreddersøm betyr mer enn at bokhyllen skal passe til målene i rommet ditt. Vi tenker helhetlig slik at vi kan skape unike løsninger som er tilpasset hele stuen, og som gjør interiøret smartere og mer praktisk i bruk. Hos JH Interiør og Bokhyllespesialisten får du rett og slett inspirasjon for hele rommet selv om vi i noen tilfeller kun lager innredningen!

Kanskje skal bokhyllen passe til skråtak for å utnytte rommet best mulig? En plassbygget bokhylle kan gi deg bedre plass og gjøre det lettere å holde orden. Men den kan også bidra til å understreke rommets karakter og forsterke den stilen du ønsker å prege hjemmet ditt med. Radiatorer, vannrør og andre ting som ved første øyekast kan virke forstyrrende i rommet, kan trylles om til en praktisk bokhylle, TV skap eller radiatorskjuler. Innreder du hjemmekontoret eller stuen med en hel bokhyllevegg, vil du skape en god og avslappet atmosfære, som inviterer til arbeid, leselyst og kos.

Ta kontakt med oss for inspirasjon, gode råd og fremfor alt, kvalitet og utsøkt håndverk i bokhyller og annet interiør.

bottom of page