top of page

Skal du innrede ett eller flere rom og du har en idé om hvilken type innredning du ønsker deg?

 

Skriv inn din kontaktinformasjon i skjemaet nedenfor og velg hvilke typer rom du ønsker å innrede, samt type innredning du er på utkikk etter (Dette hjelper oss med å avklare omfanget av prosjektet ditt, så velg gjerne alle alternativene som er aktuelle).

 

Legg også til antall rom, samt antall innredninger og kvadratmeter totalt på alle rommene (Ved totalprosjekter, kan du gjerne oppgi bruksareal på boligen)

 

Legg ved tegninger eller en enkel målskisse av rommet med veggmål, takhøyde og/ eller ca HxBxD på innredningen om dette er kjent. Du kan også legge til tegninger i PDF. Ved nybygg ønsker vi gjerne arkitekttegninger i PDF (Vi kan ikke motta DWG eller andre typer CAD filer)

 

Legg også ved ett eller flere inspirasjonsbilder eller en link som viser stilart og format på tilsvarende innredning. Du kan også legge til bilder av rommene du ønsker å innrede (Minimum ett bilde er obligatorisk)

Til informasjon har vi 8 - 10 ukers leveringstid fra vår produksjon før montering kan avtales. Produksjonstiden beregnes fra dato for produksjonsstart, etter kontraktinngåelse og kontrollmåling av rommene.

Last opp bilde
Last opp bilde
Type rom
Last opp bilde
Last opp bilde
Last opp bilde
Last opp bilde
Type innredning
Last opp fil
Last opp fil

(NB! Innsending kan ta noe tid ved store bilder eller filer)

Vi har sendt deg et automatisk svar på e-post.

NB! Husk å sjekke søppelpost om du ikke finner det i innboksen. Har du ikke mottatt svar du fylle ut skjemaet på nytt. Takk for henvendelsen!

Tilbudsforespørsel

bottom of page