top of page

Et hjem som rocker

Designet og laget av JH Interiør

En moderne familie med en travel livsstil og et funkishus med rette, elegante linjer. Et fantastisk utgangspunkt for å planlegge en enklere hverdag og en stemning som inviterer til selskapeligheter og høytid. Eierne ønsket seg en total forandring og en helt ny stil. Hvitt og kaldt var passé, det samme var shabby chic. Nå skulle det maskuline få dominere. Men ikke helt uten innslag av det myke og feminine. Her skulle det rett og slett rocke litt!

Når kun de beste er gode nok
Funkishusets eier ønsket en stil som brøt med tidligere boliger i hvite nyanser. Mørke vegger og et industrielt preg gir tyngde og ro, mens lette tekstiler i gardiner og puter skaper en myk balanse i interiøret. En dominerende betongvegg i grå nyanser bringer inn et rustikt element mellom kjøkken og stue, med en gasspeis som myker opp inntrykket og ønsker velkommen inn til kjøkkenet. Innredningen er ”fasongsydd” av JH Interiørs mest dedikerte håndverkere.

En spesialprodusert trapp i stål og eik svinger seg som et integrert kunstverk gjennom alle etasjene. Det ble JH Interiør som til slutt kunne levere de spesialtilpassede trappetrinnene i den finishen kunden ønsket.

Vinkjelleren er ikke bare en kjeller produsert for den som er kresne på detaljer. Den er også et stemningsskapende element i gulvet under det lange spisebordet.

Funksjonelle garderober som også fremhever stil og personlighet, ble spesialbygget av JH Interiør

bottom of page