top of page

Ukens prosjekt under oppføring: Stilfullt Walk-in Closet med praktisk og dekorativ belysning 😊👉


Plassbygget Walk-in Closet lukket mot tak og gulv, med dekorativ vertikal LED belysning som gir godt med lys gjennom hele garderoben. Sammen med et symmetrisk design blir dette til et stilig møbel. Malt MDF overflater i Jotun Misty Shadow (S 3104-Y38R) og krystall/krom knotter fra Beslagteknikk.

Plassbygget Walk-in Closet lukket mot tak og gulv, med dekorativ vertikal LED belysning som gir godt med lys gjennom hele garderoben. Sammen med et symmetrisk design blir dette til et stilfullt møbel. Malt MDF overflater i Jotun Misty Shadow (S 3104-Y38R) og krystall/krom knotter fra Beslagteknikk.Illustrasjonsbilde som viser venstre side av garderoben med en kombinasjon av skuffer, uttrekkbare skohyller, kort/langt heng og åpne hyller, samt et innebygget speil på enden.

Illustrasjonsbilde som viser venstre side av garderoben med en kombinasjon av skuffer, uttrekkbare skohyller, kort/langt heng og åpne hyller, samt et innebygget speil på enden.Illustrasjonsbilde som viser høyre side av garderoben med eksempler på inventar

Illustrasjonsbilde som viser høyre side av garderoben med eksempler på inventar

bottom of page