top of page

Ukens kjøkken under oppføring: Lun kalkfarge og stramme sofistikerte linjer


Et kjøkken med stramme sofistikerte linjer i fargen Jotun Kalk S1603-Y31R, med sine vakre Dekton keramiske benkeplater som passer perfekt til kjøkkenet. De komplementære Copenhagen håndtakene i børstet stål fra Lovehandles gir et elegant utseende.

Et kjøkken med stramme sofistikerte linjer i fargen Jotun Kalk S1603-Y31R, med sine vakre Dekton keramiske benkeplater som passer perfekt til kjøkkenet. De komplementære Copenhagen håndtakene i børstet stål fra Lovehandles gir et elegant utseende.Her kan du se underskapene på kjøkkenøya med glassdører og delvis innfelte fronter som gir et ryddig og pent utseende til kjøkkenet.

Her kan du se underskapene på kjøkkenøya med glassdører og delvis innfelte fronter som gir et ryddig og pent utseende til kjøkkenet.På dette bildet ser du et hjørneoverskap med kryssdører, perfekt for å vise frem dine favorittglass eller servise. Hjørneskuffene gir deg mye oppbevaringsplass til kjøkkenutstyr.

På dette bildet ser du et hjørneoverskap med kryssdører, perfekt for å vise frem dine favorittglass eller servise. Hjørneskuffene gir deg mye oppbevaringsplass til kjøkkenutstyr.Stekeovner og kaffemaskin fra Siemens gir et moderne kvalitetsuttrykk og passer perfekt sammen med de øvrige kjøkken-elementene, og gjør det til et kjøkken med høy funksjonalitet og stil.

Stekeovner og kaffemaskin fra Siemens gir et moderne kvalitetsuttrykk og passer perfekt sammen med de øvrige kjøkken-elementene, og gjør det til et kjøkken med høy funksjonalitet og stil.Dette bildet viser et høyskap med uttrekk og snart kommer et amerikansk kjøleskap på plass.

Dette bildet viser et høyskap med uttrekk og snart kommer et amerikansk kjøleskap på plass.På dette bildet kan du se hele kjøkkenet, med alle elementene som passer perfekt sammen og gir dette kjøkkenet et moderne, sofistikert og funksjonelt utseende.

På dette bildet kan du se hele kjøkkenet, med alle elementene som passer perfekt sammen og gir dette kjøkkenet et moderne, sofistikert og funksjonelt utseende.Dette bildet viser plantegningen av det kjøkkenet, komplett med mål og beskrivelser som vil hjelpe deg å visualisere hvordan alt passer sammen.

Dette bildet viser plantegningen av det kjøkkenet, komplett med mål og beskrivelser som vil hjelpe deg å visualisere hvordan alt passer sammen.

bottom of page