top of page

Ukens kjøkken under oppføring: Detaljrik Herregård med matbod skjult bak integrerte dører😁👉


Herregårdskjøkken rik på detaljer og profiler, malt i fargene Jotun Demring (2502-Y17R) og Deco Blue (S 7010-R90B). Manor T- knotter og håndtak i sort fra Beslagteknikk.

Herregårdskjøkken rik på detaljer og profiler, malt i fargene Jotun Demring (2502-Y17R) og Deco Blue (S 7010-R90B). Manor T- knotter og håndtak i sort fra Beslagteknikk.Kjøkkenet har fått Eternal Calacatta benkeplater i kompositt med hvit marmor look. Hvitevarene er fra Bosch og Electrolux.

Kjøkkenet har fått Eternal Calacatta benkeplater i kompositt med hvit marmor look. Hvitevarene er fra Bosch og Electrolux.Underlimt vask og blandebatteri i sort fra Blanco.

Underlimt vask og blandebatteri i sort fra Blanco.To matchende spesial-dører er integrert i kjøkkenet.

To matchende spesial-dører er integrert i kjøkkenet.Bak de integrerte dørene skjuler det seg en praktisk matbod. Legg også merke til den profilerte inngangsportalen som også er plassbygget til innredningen.

Bak de integrerte dørene skjuler det seg en praktisk matbod. Legg også merke til den profilerte inngangsportalen som også er plassbygget til innredningen.Kjøkkengrue med olje- og krydderuttrekk.

Kjøkkengrue med olje- og krydderuttrekk.Bildet viser en Illustrasjonstegning av kjøkkenet som er utarbeidet i samråd med kunden i forkant av produksjon og montering (Tegningen er kun retningsgivende. Detaljer avklares med fysiske prøver og bilder)

Bildet viser en Illustrasjonstegning av kjøkkenet som er utarbeidet i samråd med kunden i forkant av produksjon og montering (Tegningen er kun retningsgivende. Detaljer avklares med fysiske prøver og bilder)Illustrasjonstegning av en alternativ og mer minimalistisk utgave av kjøkkenet.

Illustrasjonstegning av en alternativ og mer minimalistisk utgave av kjøkkenet.Plantegning med mål og beskrivelse

Plantegning med mål og beskrivelseIllustrasjonstegning av matboden i Deco Blue med eik benkeplater, åpne hyller og kurvuttrekk.

Illustrasjonstegning av matboden i Deco Blue med eik benkeplater, åpne hyller og kurvuttrekk.

bottom of page