top of page

Ukens Eleganse: Unike Garderober i Eksklusiv Valnøtt og halvsirkel design!


En gang med flere dører, utført i en stil med speilfronter og tømmerramme, moderne og livlige interiører, håndlagde design, speil, bøyd treverk, metalliske detaljer.

Utforsk en verden av sofistikert entrédesign. Våre eksklusive garderober i valnøtt-utførelse tar entré-opplevelsen til nye høyder.


Stor dobbel speildør, tre møbler i inngangspartiet, inngangsdør til huset, i stil med moderne og moderne design, porselen, høy vinkel, sølv og beige

Og for den ekstra touchen av luksus, velg Crescent halvsirkel håndtak i gull fra Lovehandles.


Inngangsdør med åpne hyller og speil, i stil med 32k UHD. Luksuriøs geometri i høy vinkel med buede speil. Moderne japansk design med mosaikk av tre finer.

Disse gullforgylte håndtakene er som smykker for entréen din, og de setter prikken over i-en på en allerede enestående design-opplevelse.


En innebygd skap i gangen av et hus, med finslipt håndverk, Caravaggio-inspirert, beisbehandling. Treinnredning i et rom, i en stil full av skjulte detaljer, inspirert av Robert Gillmorr, brunt og beige, manapunk-estetikk, flat

Den rike valnøtt-fargen gir en følelse av varme og raffinement, mens den grundige håndverks-kvaliteten sikrer funksjonalitet og stil.


En gang som fører til et innebygd skap, interiørfoto, i en stil med mørk beige og brun, høy vinkel, flerlaget dimensjoner. Skap i tre med mange skuffer som går opp trappen, i en stil av grått og brunt, inspirert av Chen Zhen, realistisk anamorfisk kunst, mørkebrunt og hvitt, studie, skriftestol, glatt og polert.

Velkommen til en entré som fanger oppmerksomheten og gir en følelse av eksklusivitet hver gang du trår inn.


Kreative lagringsløsninger under trappen, i stilen med skarpe linjer, nøye utført detaljarbeid, romslige områder, presis tegnekunst og nøyaktig utførelse.

I tillegg til speil-garderobene har vi også bygget inn matchende oppbevaring under trappen.


Målsatt plantegning av Entréen

Målsatt plantegning av Entréen

bottom of page