top of page

Ukens baderom: Stil og funksjon i gråbeige med rosa undertone


Skap en avslappende oase i ditt baderom med våre nyeste interiørløsninger, som er subtilt beriket med en herlig rosa undertone reflektert i Jotun Gentle Whisper-fargen. Utforsk en verden av skjønnhet og funksjonalitet.

Skap en avslappende oase i ditt baderom med våre nyeste interiørløsninger, som er subtilt beriket med en herlig rosa undertone reflektert i Jotun Gentle Whisper-fargen. Utforsk en verden av skjønnhet og funksjonalitet.Ceasarstone Blanco Zeus 20mm kompositt benkeplater fra Sigvartsen er en sann glede for øyet. Denne tidløse og holdbare benkeplaten vil løfte baderommets estetikk til et nytt nivå. Med Miky 50 vasken fra Eico - Denne kvalitetsvasken gir ditt bad både stil og brukervennlighet.

Ceasarstone Blanco Zeus 20mm kompositt benkeplater fra Sigvartsen er en sann glede for øyet. Denne tidløse og holdbare benkeplaten vil løfte baderommets estetikk til et nytt nivå. Med Miky 50 vasken fra Eico - Denne kvalitetsvasken gir ditt bad både stil og brukervennlighet.For å fullføre det sofistikerte utseendet, kan du velge de sorte Simon knottene fra Beslagdesign. Disse knottene gir et elegant preg og en fin detalj som gir baderommet ditt den perfekte avslutningen. Skap ditt drømmebaderom med JH Interiør og Bokhyllespesialisten!

For å fullføre det sofistikerte utseendet, kan du velge de sorte Simon knottene fra Beslagdesign. Disse knottene gir et elegant preg og en fin detalj som gir baderommet ditt den perfekte avslutningen. Skap ditt drømmebaderom med JH Interiør og Bokhyllespesialisten!

bottom of page