Kjøkkeninnredning med profilerte fronter møbel sokkel spesial designet kjøkkenhette. Benkeplater i mørk granitt og massiv eik.
Kjøkkeninnredning med en kombinasjon av slette og profilerte fronter i lys farge. underlimt vask i mørk granitt benkeplate.
Egen avdeling av kjøkkenet til innredning i lys farge med integrert vinskap fra Miele og magasinholder .
Magasinholder integrert i kjøkkeninnredningen med railing i børstet stål.
Detalj fra tilpasset bestikk skuff i eik som varmer mot den lyse innredningen
Avfall sortering med plass til såper og oppvask utstyr i dyp treskuff på dette flotte kjøkkenet
Hva med et glass vin til maten på den nye kjøkkenet?

Fra visjon til ferdig produkt

Nytt kjøkken med inspirasjon for trivsel og hygge

Familien på fem har fått sitt nye drømmekjøkken. Lyst og åpent, med mange praktiske detaljer og et rom som kan samle både familie og venner.

Etter et besøk hos JH Interiør var Ole Blom ikke i tvil. Han hadde fått gode råd og inspirasjon til spennende og praktiske løsninger og følte seg trygg på at familien ville få det kjøkkenet de drømte om. - Vi ønsket oss et stort, åpent allrom, med god plass til oss fem rundt en øy i hverdagen og rikelig plass rundt spisebordet til mange gjester, sier Blom.

Skreddersydd kjøkkeninnredning

Venner hadde anbefalt ekteparet Blom å bruke JH Interiør. - Vi trodde det ville bli for dyrt, forteller han, men det viste seg at skreddersøm ikke må koste så mye mer. Vi møtte en dedikert interiørdesigner, som presenterte gjennomtenkte løsninger og som veldig raskt oppfattet hva vi var ute etter.

Familien Blom er spesielt fornøyd med de ekstra dype benkeplatene, som bl.a. gir rom for et praktisk skap for kjøkkenmaskinen på benken. - Alt var veldig godt planlagt og tegnet inn, også elektriske punkter og røropplegg, forteller Blom. - Den store øya og innredningsdetaljer er designet helt etter våre behov. Vi har fått et kjøkken som smaker av kvalitet - med et særpreg som skiller det fra standardvarer.


«Jeg har utnyttet proporsjonene i rommet og tegnet et kjøkken som passer for både rommet og for familien som skal leve der. Innredningen er tidløs og stilren, med mange unike detaljer som gir kjøkkenet særpreg.»

Manuela Simmerlund, interiørdesigner.

Del på
interessert?
- send oss en melding
SEND OSS EN MELDING
+