Nye omgivelser revitaliserte Arkitektkompaniet

Kundeprosjekt - Arkitektkompaniet

For Arkitektkompaniet ble det en revolusjonerende endring å flytte fra en bevaringsverdig eiendom i Tollbugata i Drammen til åpne, moderne lokaler på Gamle Kirkeplass på Bragernes. - Det fysiske miljøet gjør mye med arbeidshverdagen. Lokalene vi holdt til i, ble nesten museale, og vi følte at vi hadde stivnet litt i formen, forteller daglig leder Bjarte Ågedal. – Vi hadde behov for å kunne jobbe sammen i team og å dele både kompetanse og ideer.  Vi ønsket å skape et åpent og inkluderende miljø som stimulerer til samarbeid, samtidig som løsningene ivaretar hver enkelts behov på arbeidsplassen.
 
Arkitektkompaniet ønsket seg også et arbeidsmiljø med minst mulig visuell støy og kaos. Det satte krav til integrerte, helhetlige og tilpassede løsninger og en kvalitet som gir rom for langsiktige visjoner. 

 

-  Vi hadde mange ideer og sterke meninger om hvordan vi ville ha det og fant ikke noe som var helhetlig og dekket alle våre behov blant standardløsningene, sier Ågedal. - Et besøk hos JH Interiør ga oss trygghet for at vi ville få det slik vi ønsket.
 

 

Helhetlige løsninger med plass til individuelle behov
 
Da Arkitektkompaniet skulle flytte inn i moderne lokaler på Gamle Kirkeplass i Drammen, lette de lenge etter innredning som ville tilfredsstille kravet om både helhet, åpenhet og funk-sjonalitet. Interiøret skulle ta minst mulig visuell plass og 650 m2 skulle utnyttes optimalt. JH Interiørs gode rykte om fleksibilitet og profesjonelle løsninger gikk foran dem, og et besøk på showrommet overbeviste Arkitektkompaniet om at det var skreddersøm som måtte til.

Kvalitet i detaljene
Gode og funksjonelle arbeidsstasjoner i heltre eik/eikefiner har fått sin tilmålte plass i det åpne kontorlandskapet. Hyllene mellom arbeidspultene er nøye tilpasset. De gir rom for oppbevaring, fungerer som støyskjerming og åpner for enkel dialog i arbeidsdagen.
 
Kontorplassene er utnyttet maksimalt, med pulter som former seg etter rommet. Millimeter-tilpasning av innredning rundt kabler og rør gir et helhetlig inntrykk. Arbeidsplassene har fått hyller som er øremerket ulike oppbevaringsbehov, og ingen detaljer har sluppet forbi kvalitetskontrollen.
 
I ventesonen har JH Interiør levert en lekker barløsning, som gir inspirasjon til kreativitet og skaper stemning og atmosfære. Det stilrene kjøkkenet er produsert i slett, malt MDF og er et funksjonelt og trivelig samlingspunkt. Kjøkkenløsningen er bygget inn i lokalene som en ”betongboks” og fremstår som en integrert del av helheten.

Del på
interessert?
- send oss en melding
SEND OSS EN MELDING
+